0737-072560

TJÄNSTER

Lifvskällan~för Dig~ finns i två lokaler: Högagatan 6,(källarplan), 464 62 Brålanda & Nuntorp 305, (Klustervillan Nuntorp Gård), 464 64 Brålanda.

• FRISKVÅRD och förebyggande insatser till både företag och privatpersoner TAR EMOT E-PASSI

• PENSIONÄRSRABATT 50:- PÅ FULLPRISBEHANDLINGAR FRÅN 550:-

ANDULLATION

En medicinteknisk madrass med inbyggd infraröd värme. Den skapar en djup avslappning som påverkar det parasympatiska lugn& rosystemet genom vibrationer i olika frekvenser. Utmärkt att använda vid sk utbrändhet och återhämtning och för att inte dra igång och stressa nervsystemet, men ändå hålla cirkulation och lymfa igång.

coast, algae, sea-3358815.jpg

ANSIKTSBEHANDLING

Ansiktsbehandling med Maria Åkerbergs ekologiska produkter.

Anpassad efter just Din hudtyp.

En kortare ansiktsmassage ingår. 

Aromamassage

Är en lättare och mjukare avslappningsmassage med individuellt val av speciell olja för att t ex uppnå mer energi eller. lugn&ro.

Body harmony

Är en djupavslappnande holistisk behandling som kan ge Dig energi, inre lugn, minskad smärta och mer frihet i kroppen. Terapeuten och Du arbetar både med de fysiska/kroppsliga aspekterna likväl som de mentala, känslomässiga/andliga. 

Body Harmony är en syntes av många olika metoder bl a healing, kranio-sacral terapi, rolfing, rosenmetoden m m.

Du har Dina löst sittande kläder på och ligger på en varm och skön brits under behandlingen.

Butik

Kost-näringstillskott,  homeopatmedel, ôronljus, kolloidalt silver, liniment, rökelser, doftoljor, doftlampor, hållningsselar, presentartiklar m m

Chokladmassage

En lyxig massage med varm chokladolja som får endorfinerna att jubla. Något utöver det vanliga när Du önskar det lilla extra eller kanske när Du vill ge bort ett presentkort till någon Du vill överraska. 

DUO-behandling

(för 2)

Finns i många olika kombinationer och varianter.

Fibromassage

Med en speciellt anpassad  välgörande fibroolja som påverkar både cirkulation och lymfa att komma igång när Du får en mjukare och lättare massage. Kan passa Dig som har fibromyalgi och/eller ME/CFS.

Fotmassage

Rolls Roysen bland massager. 

Kan kombineras med övriga massagebehandlingar eller ges enbart.

lake, conifers, clouds-1679708.jpg

Företagsmassage

Jag kommer efter överenskommelse om lämpligt tillfälle ut till Ditt företag och till Dina anställda. Tar med en portabel bänk/stol om det finns en lāmplig lugn och avskild plats. Begãr offert. 

forest, path, trees-868715.jpg

Gravidmassage

Med särskild madrass för att på bästa sätt kunna ligga bra på britsen och slappna av när magen växer i omfång. 

river, tea, miño-5330961.jpg

Huvud & Käkmassage

En skön och avslappnande massage för huvudskalpen och för att få käkarna  att slappna av vid tandgnissling och/eller vid tandpressning.

path, avenue, forest-5226757.jpg

Hårmineralanalys

Genom håret analyseras och kontrolleras bl a Din näringsstatus, metabolism, stress, hormonell balans och eventuell tungmetallbelastning för att medvetet kunna skapa bättre förutsättningar till balans och välmående. Förslag till kost och/eller kosttillskott för att balansera upp eventuella obalanser. 

IR-bastu

Håller en temperatur från ca 55 grader upp till max 65 grader. Lättare att andas i än en vanlig traditionell bastu. Att sitta 30 min ger samma förbränning som att springa minst 5 km.

Hjälper också till att föra ut gifter ur kroppen, reducera stress och kan minska smärta och stelhet.

Klassisk massage

Innebär bearbetning  av en persons mjukdelsvävnade(hud, bindväv och muskler). Denna typ av massage kan vara antingen förebyggande eller användas för att behandla redan uppkomna skador och begränsningar av rörligheten.

Både blodcirkulation och lymfa påverkas.

Massagefåtölj

Japanska Fuji är en medicinskt certifierad massagefåtölj med högsta möjliga kvalitét och många unika program.

MEDICINSK LASER (LLLT)

Laserbehandling, medicinsk laser, laserterapi, LLLT (lågeffektlaser) eller HPLT (högeffektlaser) är olika namn för en behandlingsform som stimulerar kroppens egen läkande förmåga med hjälp av ljusvågor. Metoden har använts sedan 1960-talet och det finns runt 4000 publicerade studier på både celler, djur och människa.

NADA- ÖRONAKUPUNKTUR / AKUPRESSUR

Metoden har visat sig ha lindrande effekt på stress, depression, ångest, oro, huvudvärk/migrän, sömnsvårigheter, olika beroenden(cravings) såsom socker, salt m.m. Många institutioner använder sig av metoden, bl.a. behandlingshem, missbruksenheter och kriminalvårdsanstalter, även som ett komplement till annan behandling. 

Man påverkar och balanserar signalsubstanserna. 

För den som vill undvika nålar kan man stimulera energipunkterna med akupressur och kulplåster istället.

Ges både individuellt och i grupp.

Naturterapi

Med ett holistiskt synsätt skapas de förutsättningar som människan behöver för att dra nytta av sin egen självläkande förmåga. Vi arbetar bl.a med homeopatiska läkemedel, örtterapi, kosttillskott- och kostrådgivning, samt med livsstilsförändringar där alla metoder är biverkningsfria och helt individuellt anpassade.

Regndroppsteknik

Är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är djupgående och påverkar på alla plan och är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem genom kraften i den behandling som man utför med speciella terapeutiska eteriska oljor. 

SKRATTYOGA I GRUPP

Friskvård till arbetsgruppen, vid t ex avslutningar, till möhippan och andra sammankomster. Frigörande, energiskapande och bygger förtroende och förutsättningar för ett gott samarbete.

Begär offert.

VARMA STENAR - HOT STONE

Har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stress och återhämta Dig.

ÖRONLJUSBEHANDLING

Är en gammal beprövad folkmedicinsk tradition från Nordamerikas indianer. Med öronljus rensar man på ett behagligt sätt hörselgångarna från vaxproppar och slaggprodukter.